Büyükşehir'den altın dokunuş

Altınoluk Yağcılar sahilinde çalışmalar başladı.

Büyükşehir'den altın dokunuş

Balıkesir’in sahillerini modern ve turizme yakışan bir hale getirmek için projeler üreten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Yağcılar sahilinde çalışma başlattı.

Kazdağları ile dağ turizmi, sahilleriyle deniz turizmi, şifalı sularıyla da termal turizmi bir arada sunan ülkenin önemli turizm bölgeleri arasındaki Edremit’te sahil şeridi modern hale  dönüştürülüyor. Balıkesir’in tüm ilçeleri ile birlikte Edremit’in ihtiyaçları, sorunları ve yatırımları konusunda ciddi çalışmalar yürüten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı projeleriyle takdir topluyor.
Yaz sezonlarında yüzbinlerce yerli ve yabancı turisti misafir eden Edremit sahilleri, Büyükşehir Belediyesi’nin dokunuşlarıyla estetik ve kullanışlı bir şekle bürünüyor. Altınkum, Akçay ve Güre sahil şeridini, tüm ayrıntılarıyla baştan aşağı yenileyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Altınoluk Yağcılar sahilinde çalışmalara başladı. 
10 bin metrekare yürüyüş yolu, bin 500 metrekare yeşil alan, bin 250 metrekare bisiklet yolu, 20 piknik masası ve ağaçlandırma çalışması yapılacak olan Yağcılar sahili, tarihte görmediği modernizasyona kavuşacak.
Edremit'e yaptığı hizmetler ve yatırımlardan dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, "Balıkesir’in tüm ilçeleri ile birlikte, ilçemiz Edremit’te Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetlerinden faydalanıyor. Sayın Başkanımız Yücel Yılmaz ve ekibi, her zaman vizyonunu ortaya koyuyor. Yağcılar sahilinde çalışmalara başlandı. Güzel bir yaz sezonu geçirmeyi umut ediyoruz. Başkanımız Yücel Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" dedi. (Ayşe Akgün)

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2022, 21:15

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER