Büyükşehirin halka ve tatilcilere büyük hizmeti: ‘Onhann Gurme Güre Restoran’

Karışık ızgaranın 150 lira olduğu Onhann Gurme ekonomik ve kaliteden ödün vermeyen fiyatları ve nezih mekanı ile dikkat çekiyor.

Büyükşehirin halka ve tatilcilere büyük hizmeti: ‘Onhann Gurme Güre Restoran’

Kazdağları’nın eteğinde doğa ile iç içe ‘Onhann Gurme Güre Restoran’, güler yüzlü hizmeti, uygun fiyat politikası ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle Edremit’in Güre Mahallesi’nde hizmete açıldı. Bu eşsiz restoranda, 150 TL'ye karışık ızgara tabağını deneyebilirsiniz.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş; Onhann Gurme Değirmen Boğazı ve Onhann Gurme Avlu’dan sonra üçüncü şubesini ‘Onhann Gurme Güre Restoran’ adıyla Edremit’in Güre Mahallesi’ne açtı. Vatandaşlara daha kaliteli, konforlu hizmet verebilmek için her geçen gün kalitesini ve kapasitesini artırarak çalışmalarını sürdüren Fırıntaş’ın restoranları uygun fiyat ve kaliteli ürünleriyle yine dikkatleri çekmeyi başardı.

EN KALİTELİ HİZMET
EN UYUN FİYATA
Fırıntaş Genel Müdürü Oktay Akbaba, “Fiyatlarımızı halkımızın alım gücüne göre ayarlıyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Şirketi Fırıntaş olarak ekonomik, kaliteli ve sağlıklı hizmeti, ‘Daha fazla özen, Fırıntaş'ta standarttır’  ilkemiz ile birlikte, sizlere sunabilmek için tüm vatandaşlarımızı restoranlarımıza bekliyoruz. Tesisimizde karışık ızgara tabağımızı 150 TL'ye sipariş verebilirsiniz” dedi.

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2023, 15:01

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER