Büyükşehirle yeşil alanlar artıyor

Büyükşehirle yeşil alanlar artıyor

Gerçekleştirdiği yeşil alan düzenlemeleriyle kent sakinlerine nefes alabilecekleri park ve rekreasyon alanları oluşturan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi İlçesi Kuvayi Milliye Mahallesi Cihat Bilgehan Caddesi’nde gerçekleştirdiği yeşil alan düzenlemesiyle bölgede yaşayanların hem dinlenme, hem eğlenme hem de spor yapma ihtiyaçlarına cevap verecek.

Altıeylül İlçesi Bahçelievler Mahallesi 320. Sokak’ta 46 bin metrekarelik alan üzerine inşa ettiği semt parkında çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Karesi İlçesi Kuvayi Milliye Mahallesi Cihat Bilgehan Caddesi’nde yeşil alan düzenlemesi yapıyor. Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda şekillenen proje; bölgede yaşayanların yürüyüş ve spor yapabilecekleri, dinlenebilecekleri bir alan olarak planlandı.

DAHA YEŞİL VE DAHA GÜVENLİ

Yeşil alanların ön planda tutulduğu proje kapsamında çok sayıda ağaç dikimi gerçekleştirildi, çimlendirme yapıldı. Yeşil alanların sulamasını ise kurduğu otomatik sulama tesisatı ile yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca aydınlatmalarla bölgeyi daha görünür ve güvenli bir yer haline getiriyor. Düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanarak alan, mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160