Canan Kaftancıoğlu, CHP'li belediyenin bir türlü bitiremediği yatırımlardan sadece birinin önünden geçti

Canan Kaftancıoğlu, CHP'li belediyenin bir türlü bitiremediği yatırımlardan sadece birinin önünden geçti

Chp İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Edremit'te..

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Edremit'e "Ben İnsanım Benim Hakkım konulu panelde konuştu.

Edremit'te vatandaşın derdi 'hizmet', CHP'li belediyenin bitiremediği yollar, temeli atılan atıl durumda kalan yatırımlar. Canan'ın derdi Ekrem..

Kaftancıoğlu, "Bugünlerde Ekrem başkanı siyasi yasaklı hale getirmeye çalışıyorlar, o koltuktan sıkıyorsa kaldırsınlar bakalım"dedi.

Şükrü Tunar Parkı'nda Kaftancıoğlu, yollar gibi yılan hikayesine dönen hizmetliksizken kimse bundan bahsetmedi

CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan'ın moderatörlüğündeki söyleşide CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ile ilahiyatçı aktivist Fatma Yavuz Korkmaz da konuşmacı olarak yer aldı.

Kaftancıoğlu, "Şimdi hiç şiddet görmedik dediğimizde aslında zihnimiz bizim şöyle kodlamış oluyor. Şiddetten anladığımız tek şey psikolojik fiziksel şiddet değil arkadaşlar fiziksel şirketin acısı geçer Psikolojik şiddet bu toplumu dağıtır Dolayısıyla bunu arada niye sordum ve Madem insan hakları haftasındayız Madem haklarımızla ilgili Elbette iktidardaki kötülüğü gönderip mücadelesine diyeceğiz siyasetin üzerine düşen sorumluluklar yerine gelecek ama bizim de toplum olarak neredeyiz ne durumdayız ve benim vatandaş olarak haklarım nedir neden bu haklarımdan doğan süreci nasıl yürütebilirim sorusunu ve cevabını vermemiz lazım"dedi:

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2022, 10:30

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER