Canbey'den Susurluk ve Altıeylül çıkarması

Canbey'den Susurluk ve Altıeylül çıkarması



AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe ilçe gezen, Balıkesir’de ayak basmadık yer bırakmayan Milletvekili Canbey, bu haftayı Altıeylül ve Susurluk’a ayırdı.

Altıeylül’de Yoğun Ziyaretler
Altıeylül ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Canbey, ilk olarak Kılcılar Mahallesi’nde bir kahvaltı programı gerçekleştirdi. “Bugün güne Altıeylül ilçe başkanımız Ömer Munis ile birlikte, Kılcılar Mahallemizde Muammer Şahan kardeşimizin evinde kahvaltı ile başladık.” diyen Canbey; “Sevgi ve muhabbetle bizi misafir eden mahalle başkanımız, köy ahalisi ve çevre mahalle başkanlarımızla köy sakinlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardından aynı mahallede evi yanan bir teyzeyi ziyaret eden Milletvekili Canbey, yanan evde incelemelerde bulundu. “Altıeylül Kılcılar Mahallemizde daha önce evi yanan teyzemizi, ilçe başkanımız Ömer Munis ile birlikte ziyaret ederek hal hatır sorduk.” diyen Mustafa Canbey, “Yanan ev ile ilgili inşallah kendisine önümüzdeki günlerde destek olacak hep birlikte yeni evine kavuşması için çalışacağız.” dedi.

Devamında Kılcılar Mahallesi’ndeki hayvan üreticilerini ziyaret eden Canbey, “Altıeylül İlçe Başkanımız Ömer Munis ile birlikte Kılcılar Mahallemizdeki hayvan üreticilerimizi ziyaret ederek hayvan ahırlarını gezdik. Üreticilerimizi her zaman desteklemeye, onların yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sonrasında AK Parti Altıeylül İlçe Teşkilatı ile piknik programında bir araya gelen Mustafa Canbey, “Milletimize hizmet yolunda birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız AK teşkilatımızın her bir ferdine selam ve sevgilerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.


Susurluk’ta Et Üretim Tesislerini Gezdi

Pazar günü Susurluk’a gelen Milletvekili Mustafa Canbey, burada da yoğun programlar gerçekleştirdi.
Susurluk Yılmazlar Et Entegre Tesisi’ni gezen Canbey, üretim tesisinde incelemelerde bulundu.
Ardından, 2017 yılında Hakkari Çukurca’da şehit olan Erbil Arslan’ın ailesini ziyaret eden Mustafa Canbey; “Hakkari Çukurca’da şehit düşen kahraman askerimiz Erbil Arslan’ın bizlere emaneti, kıymetli ailesini Susurluk İlçe Başkanımız Melih Bağırgan ile evlerinde ziyaret ettik. Hal hatırlarını sorup, şehidimize dua ettik. Rabbim şehidimizin makamını âli eylesin.” ifadelerini kullandı.

Devamında Susurluk İtina Göbel Et Entegre Tesisi’ni de gezen Mustafa Canbey, bu tesiste de incelemelerde bulundu.
Susurluk’ta hayvan üreticileri ile bir araya gelen Mustafa Canbey, “Susurluk’taki hayvan üreticilerimizi, Susurluk İlçe Başkanımız Melih Bağırgan ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek, üretim tesislerini inceledik.” dedi.
Susurluk’ta üretim yapan HasTavuk İşletmesini de ziyaret eden Canbey, AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan ile birlikte üretim tesislerini inceledi.

Stadyum’da Çalışmalar Sürüyor
Son olarak Susurluk Stadyumu’nda, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Milletvekili Canbey burada yaptığı açıklamada “Yapım sürecinde emeğimiz olan Susurluk şehir stadyumuna yapılan yatırımları, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Susurluk İlçe Başkanımız Melih Bağırgan, ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte yerinde inceledik. İnşallah Susurluk’ta yaptığımız bu stadyum tamamlandığında, ilçemiz modern ve kullanışlı yeni stadyumuna kavuşmuş olacak. Şehrimize kazandırdığımız spor yatırımlarımız artarak devam edecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2021, 19:17
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160