Canbey,: “Hainlerden Allah ülkemizi korusun”

Canbey,: “Hainlerden Allah ülkemizi korusun”

Burhaniye’ye çıkartma Yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, “Vatandaşlarımızla aynı dili konuşuyoruz, her konuda yanlarındayız” dedi 

ÇÖZÜM ÜRETMEYE VARIZ 

Milletvekili Canbey parti teşkilatı ile bir araya geldikten sonra esnaf ve vatandaşlarla sıcak diyaloglar kurdu. Esnafı dinleyen ve vatandaşlarla görüşen Canbey çözüm üretme noktasında her zaman halkın yanında oldukları mesajını verdi.  

YANGINLA MÜCADELENİN KAHRAMANLARI 

Yangınlarla mücadelede canhıraş mücadele veren itfaiye ekiplerine destek vermek amacıyla ilçe itfaiyecileri ile bir araya gelen Canbey, bu mücadeleye destek olan herkese teşekkür ederken, “Hainlerden de Allah ülkemizi korusun” dedi. 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, yoğun saha çalışmalarına Burhaniye ilçesi ile devam etti. 

İlk olarak AK Parti Burhaniye İlçe Başkanlığını ziyaret ederek programına başlayan Mustafa Canbey, İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Ardından İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu ve teşkilat mensupları ile Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret eden Canbey, burada yaptığı açıklamada; “Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret ederek, son günlerde yaşadığımız yangın felaketlerinin kahramanları tüm itfaiyecilerimizi temsilen hemşehrilerimiz adına kendilerine teşekkür ettik. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun ve hainlerden muhafaza eylesin.” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra Burhaniye Körfez Sahil Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ve Burhaniye Ege Körfez Minibüs Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret eden Canbey, taşıyıcı esnafının sorunları üzerine istişarelerde bulundu. Ziyaretlere ilişkin konuşan Mustafa Canbey; “Bugün Burhaniye İlçemizde taşımacı esnaflarımızın sorunlarını dinlemek için iki ayrı kooperatifi ziyaret ettik. Burhaniye Körfez Sahil Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şenol Kılcı ve Burhaniye Ege Körfez Minibüs Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Hasan Ersöz ve kooperatif yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, taşıyıcı esnafımızın sorunları üzerine istişarelerde bulunduk. Sorunların çözümü noktasında esnaflarımızın her zaman yanındayız.” dedi. 

Devamında ilçe esnafını, pazaryerini ve vatandaşları beraberindeki heyet ile ziyaret eden Canbey, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Pazar standlarını tek tek gezen Canbey, esnafa bereketli ve bol kazançlar diledi. 

Son olarak Burhaniye Dutluca mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Canbey, mahalle sakinleriyle sohbet ederek Burhaniye programını tamamladı.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2021, 17:11
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER