CHP 28.Dönem Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı net konuştu: “-Balıkesir kazanacak.’’

CHP 28.Dönem Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı net konuştu: “-Balıkesir kazanacak.’’

CHP’li Sarı, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafla, sanayiciyle ve iş insanları ile bir araya gelerek Balıkesir’in sorunlarını ve taleplerini dinledi.

CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, İlçe Yöneticileri, Belediye Başkanı Tancan Barcin, önceki dönem Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve partililerle birlikte merkezdeki esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Serkan Sarı, “-Vatandaş, merkezin en büyük sorununun doğalgaz olduğunu dile getirdi. Bizler de ‘Sana Söz’ Manyaslı hemşehrim diyerek bu sorunu iktidarımızda kökten çözeceğimizi bir kez daha vurguladık. Programımızın devamında Manyas’ımızın kırsal mahalleleri; Eskimanyas, Boğazpınar, Kulak, Eskiçatal, Tepecik, Çamlı’yı ziyaret ettik. Buradaki hemşehrilerimiz köy hayatının bittiğinden, köyde kimselerinin kalmadığından yakınarak göç sorununa dikkat çekti. Gördük ki çoğu kişi farklı yerlere göçmüş. Manyas bunu hak etmiyor! ‘Sana Söz’ diyerek çıktığımız bu mücadelede Manyas’ı güzel yarınlarla buluşturacağız.’’ şeklinde konuştu.

CHP’li Serkan Sarı konuşmasının devamında;

“-Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı iktidarında kırsal mahallelerimizi korumak, kalkındırmak, refaha kavuşturmak asli görevimiz olacaktır. Emekçimiz, alın terinin karşılığını misliyle alacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (BANSİAD) düzenlediği iş dünyası buluşmasına katılan CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Belediye Meclis Üyesi ve Milletvekili Adayı ile birlikte katılan Sarı,’’ Bandırmamızın ihtiyaçlarını, sorunlarını masaya yatırdık. İş dünyasından gelen talepler doğrultusunda iktidarımızda gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi anlattık. Bandırma’ya hak ettiği yatırımları en kısa sürede getireceğiz. İfadelerinde bulunan Sarı

‘’Kalkınacak, Bandırmalı kazanacak!’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 16:18

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER