CHP'li Serkan Sarı'ya, Ak Partili Canbey cevap verdi

“Biz sorun çözmeye çalışıyoruz, sen popülist siyaset yapıyorsun” "Ahmet Akın’a özenerek popülist siyaset yapma derdinde misin?"

CHP'li Serkan Sarı'ya, Ak Partili Canbey cevap verdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’ya cevap verdi.:

“Biz sorun çözmeye çalışıyoruz, sen popülist siyaset yapıyorsun”

 

Sırtındaki yumurta küfesi boş olanlar meydanlarda sadece atıp tutuyor!

Tekrar, tek tek anlatıyorum;

1)         Sorun teknik ve süreç gerektiren bir konu.

2)         İlk günden bugüne DSİ İl Müdürlüğümüz ve BASKİ kontörlünde tüm teknik çalışmalar (kuyuya muhafaza borusu çakma, kuyuya balon şişirme vb) yapılıyor.

3)         Sorun, DSİ Genel Müdürlüğümüzün, AK Parti Balıkesir Milletvekillerimizin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın yakından ve yerinden gözetimi altındadır. Bizzat Serkan Sarı’nın bugün yayınladığı fotoğraflar da bunun delilidir.

4)         En yakın sürede de sorun tamamen çözülecektir.

Tüm bunlara rağmen, 14 Mayıs seçimlerini kaybetmenin hezimeti altında, belediye seçiminde de Balıkesir’de tekrar kaybetmenin korkusu içinde etrafa fütursuzca saldırmanızı anlıyoruz. Şimdi Serkan Sarı’ya ben soruyorum;

1)         5 yıl Balıkesir CHP il Başkanlığı yaptın. 3 aydır da milletvekilisin. Bu süre zarfında boş boş konuşmak dışında güzel şehrimiz Balıkesir’e ne gibi katkın ve faydan oldu?

2)         Sorunun teknik olduğunu bildiğin halde neden yalan ve iftira siyasetine sarılıyorsun? Ahmet Akın’a özenerek popülist siyaset yapma derdinde misin?

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bizim derdimiz aziz hemşehrilerimize hizmet etme, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmektir. Biz sabah akşam Balıkesir’imiz için koştururken önümüze çıkan en büyük engel de ne yazık ki ana muhalefet olmaktadır.

Sayın Serkan Sarı, sağa sola saldırmak, iftira atmak ve boş boş konuşmak dışında bir icraatın yok. Yaklaşan belediye seçimleri nedeniyle de endişeli olduğunu biliyorum.

Aziz hemşehrilerimiz inşallah yerel seçimlerde de AK Parti kadrolarına yeniden hak ettikleri desteği verecek ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER