CHP'den su zammı tepkisi

CHP'den su zammı tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan  Son zamlar ve Körfezdeki arıtma sorununu ile ilgili Güre Cumhuriyet Meydanında Basın Açıklaması düzenledi.
İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan yapmış olduğu 
Özcan,"Bugün en temel insani hak olan SU KULLANIM hakkımızı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu % 60 lık ZAM  ile gasp etmiş durumdadır. "SU HAYATTIR". Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Belediye hizmetleri için sorun çözeceğine sorun üstüne sorun yaratmaktadır. 2022 yılında halen Güre'de ve Edremit'teki daha birçok Mahallemizde Kanalizasyon sorunu vardır. Yücel Yılmaz göz boyamak için sahillere taş döşeyeceğine, Otobüs Duraklarına fahiş para dökeceğine önce KANALİZASYON SORUNUNU çözsün. Kendisi de zaten Güre'de oturmaktadır. Yoksa suya yapmış olduğu % 60 lık zam ile mi Büyükşehir Belediyesinin bütçe açığını kapatacak? 
Vatandaş zaten yüksek enflasyon ve düşük gelir arasında ezilmiş durumdadır. Musluğu çevirdiğimiz zaman ödediğimiz 3-5 çeşit vergiyle de eziliyoruz. Suya yapılan zammın geri çekilmesi için Edremit'ten itiraz hakkımızı kullanarak geri çekilmesini talep ediyoruz. Maaşlara yapılan zamlar göz önünde bulundurularak makul bir artış yapılmasından yanayız. CHP Edremit ilçe Başkanlığı olarakta her zaman halkımızın yanında olacağımıza ve onların temsilcisi olacağımıza hiç kimsenin kuşkusu olmasın. AKP kadroları herhalde bu zamlardan etkilenmeden yaşıyorlar. Çözümlenemeyen KANALİZASYON SORUNUNU ve SUYA YAPILAN %60 lık ZAMMI görmemezlikten gelmeleri kabul edilir gibi değildir. Güre, Akçay,  Altınoluk, Altınkum  ve Kazdağları'mız kıymetli turistik bölgelerimizdir. Edremit'imize gelen her konuğumuza mahcup oluyoruz. Bu mahcubiyeti kimsenin bize yaşatmaya hakkı yoktur. AKP kodrolarını ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesini halkımıza şikayet ediyoruz. Bir de biz, BİN PINARLI İDA DAĞI'NIN yamaçlarında kurulmuş bir ilçeyiz. Fahiş şekilde yapılan su zammının geri çekilmesini ve biran evvel KANALİZASYON SORUNUNUN çözümlenmesini talep etmekteyiz" dedi.

(İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022, 13:55

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160