Dr.Leyla Şahin Usta Edremit Havalimanı'na indi, Balıkesir'e geçti.

AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı 81 İl Teşkilat Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirmek üzere geldiği Balıkesir'de Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Edremit'te görkemli törenle karşılandı.

Dr.Leyla Şahin Usta Edremit Havalimanı'na indi, Balıkesir'e geçti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr.Leyla Şahin Usta, 2 günlük çeşitli temaslarda bulunmak geldiği Balıkesir'de, Edremit Kocaseyit Havalimanı'nda Ak Parti Balıkesir Milletvekili, Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı,TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi. Mutlu Aydemir, Miletvelili Mustafa Canbey, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Gömeç Ak Parti İlçe Başkanı Eşref Uslu, Edremit Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, Edremit Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan, yönetim Kurulu üyeleri, çevre ilçelerin ilçe başkanları ve partililer tarafından karşılandı.

Kocaseyit Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Usta, Viıp'te partililerle de bir araya gelerek görüş alışverinde bulundu.

Usta, buradan Balıkesir'e geçti. Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Yücel Yılmaz'ı ziyaret eden Usta, burada gerçekleştirilecek ve gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar konusunda bilgi aldı..Ardından ise beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, milletvekili Yavuz Subaşı ve diğer yetkililer ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı'na geçti. İl Başkanlığı'nda Ekrem Başaran'la görüş alışverişinde bulundu. Ana kademe kadın ve gençlik kolları ile bir araya geldi. Usta, burada yaptığı açıklamada tüm hizmetlerinde insanı merkez aldıklarını, insana yatırım yapmanın aslında en büyük değer olduğunu belirtti. Ardından ise toplu olarak esnaf  ziyaretinde bulunuldu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta, yolda gördüğü vatandaşın köpeğini sevdi. Belediye çalışanı ile fotoğraf çektirdi..Esnafa hayırlı işler dilerken vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Mutlu Aydemir, "Emektar kardeşlerimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendilerine tekrardan hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı. Akşam saatlerinde ise Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen istişare toplantısında sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2021, 21:09
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160