Edip Gürcün okul binası yıl başında bitecek

Edip Gürcün okul binası yıl başında bitecek

Balıkesir Göçmen Konutlarında iki yıl önce yıkılan okul binasının yerine yenisi yapılıyor.12  derslikli Edip Gürcün İlkokul binasının yıl başında teslimatının yapılacağı öğrenildi.

30 Yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Z.Hakan Tekgeyik, yaklaşık 20 yıldır devlet kurumlarına inşaat-taahhüt işleri yapıyor. Bugüne kadar yapımını üstlendiği inşaat ihalelerinin tümünü sorunsuz tamamladı. Teslimatını ise verilen tarihlerde yaptı.

Edip Gürcün İlkokulu inşaatını 27 Ocak 2023 Tarihinde inşaat sahasını teslim alan Hakan Tekgeyik, İnşaat mühendisi Damla Olukman ve Cihat Bayhan Solak ekibinin yanında formen inşaat ustaları ile gerek zorlu kış şartlarında, gerek 45 dereceleri bulan sıcaklıklarda bitirilmesi için çalıştılar. Zeminin sağlam olması malzemenin depreme dayanaklı olması öğrenci velilerinin güvenle çocuklarını gönderilmesi için çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürüyorlar. Göçmen Konutları dışında batısında inşaatı süren TOKİ konutlarından öğrenci kayıtları yapılacak.

Z.Hakan Tekgeyik, “Bu okul inşaatımızı üç ay içinde teslim edeceğiz. 20 yıllık müteahhitlik dönemimizde onlarca okul, hastane, hizmet binalarının yapımın gerçekleştirdik. Firmamızın yaptığı bütün işleri devleti görevlilerinin denetimi altında yapıyoruz.Çalışma ekibimiz işlerini sevgisini, saygısını ve samimiyetini katarak yapmaktadır.”dedi.

Firmanın İnşaat Mühendisi Cihat Bayhan Solak ise şunları söyledi:

“Firmamız olarak her iş kaleminde işinde uzman ekipler oluşturarak ilerliyoruz. Tüm işlerimizde Kullandığımız her ürün yüksek kalitede olmak zorunda. Bu inşaatın zeminin sağlam olması da önemlidir. Okul binasının inşaatını 360 gün süresi içinde tamamlayacağız. “

Öte yanda Tekgeyikler inşaat firmasının 11 ayrı noktada devam eden kamu binası inşaatlarında çalışmaları tüm hızıyla yaklaşık 2 yüz kişiden oluşan uzmanlaşmış ekipler tarafından sürdürülüyor..

(Macit Ermiş)

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 14:07

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER