Edremit Belediye Başkanı Selman Arslan'a saldırıda yeni detaylar

Edremit Belediye Başkanı Selman Arslan'a saldırıda yeni detaylar

Görüntü için:  https://www.korfezdehaber.com/edremit-belediye-baskani-hasan-arslan-a-kebapci-saldirdi-balikesir-video,3126.html

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Arslan, makamında uğradığı saldırıda burnu kırıldı. Burnu kırılan başkan Arslan, yarın yeni bir operasyon geçireceğini açıkladı.

İddiaya göre, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile makamında görüşen A.F.’isimli vatandaşın istekleri ile ilgili konuşma bir anda tartışmaya dönüştü. A.F. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a kafa attı.

Gözlüğü de kırıldı.

Çevredekilerin müdahalesi ile kişi etkisiz hale getirildi. Burnunun kırıldığı ve yüzünün çeşitli yerlerinde ezikler ve yaralanmalar olan Başkan Selman Hasan Arslan’ın burnunda kıkrık olduğu tespit edildi. Arslan, kebapçı olduğu ileri sürülen A.F. hakkında şikayetçi oldu. A.F. ise olay sonrasında gözaltına alındı.
Başkan  Aslan "Olayı Kınıyoruz. Gerekli yasal işlemleri başlattık. Sağ olsunlar sayın valimize, sayın kaymakamımıza, emniyet müdürümüze tüm devletimiz bu işe sahiplendi. Gerekli işlemler yapıldı. Bildiğim kadarıyla sanık gözaltına alındı. Şikayetçiyiz, bu saldırı Hasan Arslan'ın şahsına değil, Edremit haklına makamda yapılmış bir saldırıdır. Yarın bir operasyon daha geçireceğim.”dedi.

Saldırıya uğrayan Başkan Arslan'ı eşi yalnız bırakmadı. 

(İsmail Özdemir)

Valilik açıklama yaptı:

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022, 15:28

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER