Edremit CHP'de Sayan Tepkisi

CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili söylemleri ile kamuoyunda büyük ilgi gören Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayın’ın katıldığı bir televizyon programında, Edremit CHP’den 10 kişinin Memleket Partisi’ne geçeceğini açıklaması ilçede bomba etkisine neden oldu.

Edremit CHP'de Sayan Tepkisi

CHP Edremit İlçe Teşkilatı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Öncelikle Trol kişilikli insanların açıklamalarına yanıt vererek kamuoyunun zamanını  aldığımız için özür dileriz.

Geçtiğimiz günlerde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden disiplin kurulu kararı ile ihraç edilmiş olan Ağrı Belediye Başkanı, katıldığı bir televizyon kanalında İlçe Yönetim Kurulumuzdan bir grup arkadaşın Genel Başkanımıza isyan bayrağı açtıklarını ve istifa ederek bir başka partiye geçecekleri yönünde mesnetsizce ifadelerde bulunmuştur. Hemen her söylemi gibi yine trolce bir yaklaşımla yalan yanlış ithamlarda bulunan bu Zat’ı kamuoyuna havale ediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Örgütünden bırakın tepkisel istifayı, tam aksine geçtiğimiz günlerde 250 kişi daha partimize katılarak iktidar yolumuzda bizlere yoldaş olmuştur.

Parti Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun politikalarını Edremit’te en net ve gür şekilde anlatan ve sürekli olarak halkın içerisinde olan yönetim kurulumuz, aynı çalışmalarına Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililerimizle birlikte çalışmalarına devam etmektedir ve edecektir."

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2022, 21:12

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER