Edremit Deva'dan esnaf odaları ziyareti

Edremit Deva'dan esnaf odaları ziyareti

DEVA (Demokrasi Ve Atılım) Partisi İlçe Başkanı Tevfik Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimlerini tamamlamış Esnaf Odaları Başkanlarına tebrik ziyaretlerine devam ediyorlar.

EDREMİT LOKANTACILAR VE KÖFTECİLER ESNAF ODASI ZİYARETİ

Edremit Lokantacılar Ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanlığı ziyaretinde Başkan Aykut Dürüst ziyaretten olan memnuniyetini ifade etti. Son iki senedir pandemiden en çok etkilenen iş kolunun oda üyelerinin olduğunu, özellikle tam kapanma ve yarı kapanma zamanlarında ciddi mağduriyetler yaşadıklarını, oda olarak imkanlarının sonuna kadar üyelere destek olduklarını ifade etti. İçinde bulunduğumuz dönemde ise fahiş fiyat artışlarının maliyetlerini inanılmaz arttırdığını ve ürün tedariklerin de olası sıkıntının ise başka bir boyut olacağını belirtti.

Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik ise ülkenin kötü yönetildiğini, sorunları ve çözümlerini bildiklerini, bu çözümleri gerçekleştirecek eylem planlarının ve deneyimli, liyakatlı, işinin ehli kadroların hazır olduğunu ifade etti. 

EDREMİT İNŞAAT USTALARI ESNAF ODASI ZİYARETİ 

Edremit İnşaat Ustaları Esnaf Odası Başkanı Rasim İz, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Ülke olarak çok zorlu bir dönemden geçildiğini, önce pandemi, şimdi de Rusya - Ukrayna Savaşının olumsuz etkilerini çok net hissettiklerini söyledi. Pandemi başlangıç döneminde o zaman görevde bulunan Edremit Kaymakamı ile yaptıkları görüşmelerde aldıkları çalışma izni sayesinde oda üyelerinin pandemi den en az etkilenen meslek gurubu olmalarını sağladıklarını ifade etti.

Deva Partisi İlçe Başkanı Tevfik Çelik, Deva Partisinin 2. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Genel Başkan Ali Babacanın yazmış olduğu mektubu ilettiği ziyarette, ülkede her açıdan yitirilen güveni yeniden tesis edeceklerini ve güven duyulan huzurlu bir ortamda yerli ve yabancı yatırımcıların tekrar ülkemize geleceğini ifade etti.

EDREMİT KAHVECİLER, GAZİNOCULAR VE OTELCİLER ESNAF ODASI ZİYARETİ

Edremit Kahveciler, Gazinocular ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Aydoğan, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Zincir mağaza egemenliğinde ki ülkemiz ve şehrimizde, çay ve şeker gibi ürünlere gelen kabul edilemez zamların küçük esnafı çok zor durumda bıraktığını, maliyet arttışlarına yetişemediklerini belirtti. Zincir marketlerin şehrin 5 km dışında konumlandırılmaları konusunda zamanında çok mücadele ettiklerini ama gelinen noktanın bu şekilde olduğunu söyledi. Deva Partisini hem Genel Başkan Ali Babacan nazarında, hemde yerelde Edremit İlçesinde ki çalışmalarını mutlulukla izlediklerini ifade etti.

Deva Partisi İlçe Başkanı Tevfik Çelik ise, Mustafa Aydoğanı her fırsatta ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını, görevine tekrar seçilmiş olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etmiştir. Başkan Mustafa Aydoğan'ın donanımından her zaman istifade ettiklerini, Edremit için bir kazanç olduğunu düşündüklerini belirtmiştir. Deva Partisi olarak, özgürlük, adalet ve eşitlik temelleri üzerine kurulu bir demokrasi hedeflediklerini ve bunu gerçekleştirecek her türlü donanıma sahip olduklarını ifade etmiştir.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160