Edremit İlçe Müftülüğünden depremzedelere kermes desteği

Edremit İlçe Müftülüğünden depremzedelere kermes desteği

Edremit ilçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Edremit Şubesi tarafından depremde zarar gören vatandaşların yararına kermese ilgi büyük oldu.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yardım eli uzatabilmek adına afet bölgesine tüm yurtta olduğu Edremitliler de yardım için seferber olmaya devam ediyor.

Destek için Cumhuriyet Meydanı'nda açılan kermese ilçe sakinlerini beklediklerini bildiren İlçe Müftüsü Sıddık Durmuş, “Depremin olduğu ilk andan itibaren hepimizin yürekleri yanıyor ve bu yangın ilk günkü gibi devam ediyor. Orada bulunan kardeşlerimiz için neler yapabiliriz diye düşünmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz deprem bölgelerinde hizmetlerini sürdürüyorlar. Hem onların ihtiyaçlarına destek olabilmek hem de deprem bölgesindeki ihtiyaçlara katkı sağlayabilmek için Türkiye Diyanet Vakfı Edremit Şubesi ve Edremit İlçe Müftülüğü ortaklığında böyle bir kermes düzenledik. Kermesimiz Cuma akşamına kadar açık kalacak. Cumartesi günü de Altınoluk’ta açılacak. Birlikte milletçe bu yaraları hep birlikte saracağız. Burada eşlerimizle ev hanımları çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdiler. İnşallah güzel sonuçlar alırız. İyi bir gelir toplarız ve iyi bir katkı sağlarız”dedi.

(İsmail Özdemir)

İlçe Müftüsü Sıddık Durmuş.

Diyanet yetkilileri depremzedeler için eşleri ile seferber oldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 16:27

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER