Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle mesaj yayınladı

 Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle mesaj yayınladı

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birinin bağımsız basın olduğunu belirten Kaymakam Odabaş; "Görsel, işitsel ve yazılı basın; halkın bilgilendirilmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesi, toplumsal farkındalığın artması sürecinde önemli bir rol üstlenmiştir, üstlenmeye de devam edecektir. 

Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Bu kapsamda özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyarak görev yapan gazeteci arkadaşlarımız; ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişerek kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Ülkemizin ve ilçemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, vatandaşla devlet arasında köprü  görevi üstlenen basın mensuplarımızın yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri; çalışmalarımıza önemli faydalar sağlamaktadır.

Bu duygularla ülkemizde ve ilçelerimizdeki gazete, dergi, televizyon ve radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile yaygın basın ve haber ajansları temsilcilerimizin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü" kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum." dedi. (Faruk Türk)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER