Edremit Kızılay Huzurevi yenileniyor

Edremit Kızılay Huzurevi yenileniyor

Edremit Tuzcumurat mahallesinde 1989 yılından beri hizmet veren Kızılay Huzurevi, Edremit Belediyesi’nin de destekleriyle yenilenerek, daha modern bir hale kavuşturulacak.

Bugüne kadar 60 yaş üstü yaşlılara kucak açarak, aile sıcaklığını aratmayan ortamı ile hizmet veren Türk Kızılay Huzurevi, fiziki koşullarının iyileştirilmesi amacıyla yenileme çalışmalarına start vermeye hazırlanıyor.

Edremit’in adeta simgesi haline gelen Kızılay Huzurevi’nin yenilendikten sonra kapasitesinin arttırılarak, daha modern, daha konforlu ve huzurlu bir ortama kavuşacağını ifade eden Türk Kızılay Edremit Şube başkanı Himmet Bora “Huzurevi binamız 32 yıldır Edremit ve çevresinden gelen yaşlılarımıza hizmet vermekte. Değişen çağımızın koşullarına uygun olarak yeniden dizayn edilerek, yaşlılarımıza yakışır bir huzurevi binasına kavuşturmak için Edremit Belediyesi’nin de desteği ile çalışmalara en yakın zamanda başlayacağız. Binanın her açıdan modern yüzüne kavuşuncaya kadar, şu anda huzurevimizde kalmakta olan yaşlılarımızı da mağdur etmeden gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Amacımız yaşlılarımıza daha sağlıklı, daha konforlu ve modern ortamlar sunabilmek ve onların bundan sonraki hayatlarını huzur içinde geçirmelerini sağlamaktır. Çok değerli kadirşinas halkımıza duyurulur” dedi. 

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER