Edremit Saniye-Hüseyin Balya MTAL'de laboratuvar törenle açıldı

Edremit Saniye-Hüseyin Balya MTAL'de laboratuvar törenle açıldı

SANİYE-HÜSEYİN BALYA  MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE BİLGİSAYAR LABORATUVARININ AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI.

           Balıkesir Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi(BİGEP) kapsamında öğrencilerin  akademik gelişimine destek verecek yazılım programlarının çalışabileceği bilgisayarların olduğu  KVK TEKNİK SERVİS  tarafından  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlık Kulübü organizasyonuyla yaptırılan  laboratuvar törenle açıldı.

KVK TEKNİK SERVİS Genel Müdürü Suat Hakan ŞENTÜRK’ün katılımı ile gerçekleştirilen açılış törenine KVK TEKNİK SERVİS İşe Alım ve Organizasyon Gelişim Ekip Lideri  Şengül ÖZTÜRK ÇİM, okul idarecileri ,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saniye-Hüseyin Balya MTAL Okul  Müdürü Yüce MERCAN konuşmasında “Saniye-Hüseyin Balya MTAL eğitim öğretim anlamında son derece başarılı okullarımızdan biridir. Vatan, millet ve bayrak sevgisi aşılanmış bilim ve ilim adamı nesilleri yetiştirmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Saygı değer  bağışçımız KVK TEKNİK SERVİS  ilçemizdeki okulumuza, ilime ve eğitime çok güzel bir hayırda bulundu. Açılışını yaptığımız laboratuvarın yaklaşık maliyeti 200 Bin TL civarındadır. Edremitimizi 2023 Türkiye’sine yakışır bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Açılışını yaptığımız laboratuvarın Edremit İlçemize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Hayırseverimiz KVK TEKNİK SERVİS ve değerli çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Türkiyede ilk defa bir bilgisayar laboratuvarı covid 19’a karşı dezenfekte sistemleri entegre olarak kullanılıyor. Bilgisayar laboratuvarının covid 19’dan korumak için 3 adet 36 wattlık uvc lambaları ,havayı temizlemek için hava temzileme cihazı,öğrencilerin ellerini dezenfekte etmek için laboratuvarda ürettiğimiz solüsyonla covid 19’ a karşı öğrenciler en üst seviyede korunuyor.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlık Alan Şefi Mehmet YUMUŞAK açılışta ‘’Bilimsel faaliyetlerin dayanağı uygulamadır, deney ve uygulama  yeri laboratuvardır. Öğrenmenin en etkili yolu deneyerek, yaparak, yaşayarak öğrenmektir. Laboratuvarlarımız bu konuda büyük katkı sağlayacaktır. Hayırseverimiz ve ailesine eğitimi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bağışçımız KVK TEKNİK SERVİS tarafından yaptırılan  laboratuvarın açılış kurdelesini KVK TEKNİK SERVİS Genel Müdürü Suat Hakan ŞENTÜRK, KVK TEKNİK SERVİS İşe Alım ve Organizasyon Gelişim Ekip Lideri  Şengül ÖZTÜRK ÇİM, Saniye-Hüseyin Balya MTAL Okul  Müdürü Yüce MERCAN ve protokol üyeleri tarafından kesilerek hizmete açıldı.

Bağış yapan firmaya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket veren Saniye-Hüseyin Balya MTAL Okul  Müdürü Yüce MERCAN  açılışı yapılan laboratuvarı KVK TEKNİK SERVİS Genel Müdürü Suat Hakan ŞENTÜRK, KVK TEKNİK SERVİS İşe Alım ve Organizasyon Gelişim Ekip Lideri  Şengül ÖZTÜRK ÇİM  ile gezerek öğrenci ve öğretmenler tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra  şirket yetkilileri Saniye-Hüseyin Balya MTAL’deki öğretmenler öğrenciler  ile bir araya gelerek sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çekildi. (İsmail Özdemir)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160