Edremit'te AK kadınlar 47 mahallede çalışmalarını yoğunlaştırdı

Edremit'te AK kadınlar 47 mahallede çalışmalarını yoğunlaştırdı

AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, kar kış, yağmur çamur, gece gündüz demeden 47 mahallede çalışmalarını sürdürüyor. 

Göreve geldikleri günden itibaren ilçe yönetim kurulu üyeleri ve yürütme kurulu başkanlarıyla birlikte 47 mahalle teşkilatını oluşturarak aktif çalışma düzenini sağlayan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, faaliyetleriyle takdir topluyor.

Kar kış yağmur çamur demiyorlar

Esrah Gönüldok'un başkanlık görevini yürüttügü Kadın Kolları Başkanlığı, kış mevsiminin en zorlu günlerinde bile sahadan uzaklaşmıyor. İlçe merkezi ve kırsaldaki tüm mahallelerde insan odaklı farklı çalışmalara imza atan AK Kadınlar, vatandaşlardan da destek görüyor. 47 mahallenin tümünde görev yapan mahalle başkanlıkları, mahallelerindeki sorunları, görüş, istek ve önerileri topluyor, çözüm odaklı çalışmalar yürütülüyor. 
İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, son 1 hafta içerisinde, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını, Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Tuna'nın da katılımıyla gerçekleştirdi ve çok sayıda mahallede, mahalle başkanlıklarının ev sahipliğinde ve ilçe kadın kolları yürütme kurulu başkanlarının katılımıyla koordinasyon toplantıları, mahalle buluşmaları düzenledi. 
Bunlarla da yetinmeyen AK Kadınlar, Kızılay'ın kan bağış etkinliklerine toplu halde destek vererek bağışlarda bulundu. İlçe Başkanlığı Ana Kademesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan 'Can Dostlar Yaşasın' isimli sosyal sorumluluk projesini de unutmayan AK Kadınlar, mahallelerdeki sokak hayvanlarının kaplarına periyodik olarak mama takviyeleri yaptı. İnsan odaklı çalışmalarıyla ve çevre bilinci ile yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken AK Kadınlar ile ilgili görüşlerini ifade eden İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, "AK Kadınlar ülkemizin her noktasında olduğu gibi Edremit’te de insan odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Özveri ile tüm koşullarda sahada olan tüm AK Kadınlarımıza ve AK Gönüllere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok ise, "İlçe Başkanımız ve İl Başkanlarımızın öncülüğünde Edremit’in AK Kadınları hep sahadadır ve sahada olacaktır. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz için belirlediği 2023 hedeflerine erişebilmemiz için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Tüm AK Kadrolarımızın Allah Yardımcısı olsun" diye konuştu. (Serhat Şenkökçü)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER