Edremit'te aşı seferberliği sürüyor

Kaymakam Ünsal, çağrıda bularak ilçede tüm vatandaşların sağlıklı kalabilmesi için aşının öneminde dikkat çekerek aşı olmayan kişileri seferberlik başlatarak aşı olmaya çağırdı.

Edremit'te aşı seferberliği sürüyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 Pandemisi ile mücadelede önemli bir yere sahip olan aşı seferberliği, tüm yurtta olduğu gibi Edremit'te de sürüyor.

COVİD-19 ile  mücadelede aşının önemine dikkat çeken Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal; “Aşılama, bulaşıcı hastalıklara karşı toplumu korumanın en etkili ve en güvenilir yöntemlerinden birisidir. Bir halk sağlığı sorunu olarak ortaya çıkan COVİD-19 Pandemisi ile mücadelede önemli bir yere sahip olan aşı seferberliği, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de hızla devam etmektedir. Bu kapsamda ilçemizde aşılanma oranının artırılması amacıyla bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. İlçemizdeki bütün sağlık kuruluşlarımızda vatandaşlarımıza randevulu veya randevusuz aşı olma imkanı sunuyoruz. Pandemi öncesi hayatımıza bir adım daha yaklaşabilmek adına tüm halkımızdan duyarlılık bekliyorum" dedi.


        Salgın riski tamamen ortadan kalkana kadar maske, mesafe ve temizlik kurallarının değişmeyeceğinin altını çizen Kaymakam Ünsal, iş yerleri, kamuya açık alanlar ve toplu halde bulunulan mekanlarda denetimlerimiz devam edecektir. (Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER