Edremit'te Deva sahaya indi

Edremit'te Deva sahaya indi

 DEVA Partisi Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve 9 Mart 2020 tarihinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi 2. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Edremit sokaklarında vatandaşla buluştular.

İlçe Başkanı Tevfik Çelik, ülkemizin gelişmesinin, kadınlarımızın gelişimine bağlı olduğunu, hiçbir kadınımızın şiddete maruz kalmadığı, herkesin daha eşit bir şekilde yaşadığı bir ülke hedeflediklerini, kadınlarımızın ekonomik ve düşünce olarak kendisini geliştirmesini ve hiçbir zaman kendilerini, bir erkeğe, bir babaya, bir ağabeye ve bir eşe mahkum bırakmamalarını istediklerini ifade etmiştir.

Ülkemizin siyasette, ekonomide, sosyal hayatta, eğitimde, sağlıkta, tarımda, yarının dijital dünyasında olan ve olabilecek ihtiyaçlarını, sorunlarını ve bunların çözümlerini net bir şekilde bilip uygulayabilecek yegane partinin DEVA Partisi olduğunu ifade eden Tevfik Çelik, iktidar geldiğimizde ilk defa bir partinin 90 ve 360 günde yapacaklarını günü gününe ve bütçesiyle beraber taahhüt ettiğini özellikle belirtti.

Tevfik Çelik, İkinci yıl dönümü nedeniyle Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacanın mektubunu ve kadınlar günü nedeniyle de en değerli varlığımız kadınlarımıza çiçeklerini ekibiyle beraber vatandaşlarımızla buluştururken hemşehrilerimizden aldıkları kaliteli geri dönüşlerin kendilerini çok mutlu ettiğini ve geleceğe ümitle baktıklarını ifade etti.

(Sizden Gelenler)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER