Edremit'te Kaymakam Ahmet Odabaş hızlı çıktı

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ilçeye adaptasyon sürecini atlattı. Odabaş'ın 'sahada bende varım mesajı'  vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmaya başlandı.

Edremit'te Kaymakam Ahmet Odabaş hızlı çıktı

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ilçeye adaptasyon sürecini atlattı. Odabaş'ın 'sahada bende varım mesajı'  vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmaya başlandı.

Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen program kapsamında, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve ilçe protokolü Edremit şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerin kabri başında dua etti. Şehit yakınları ile bayramlaştı, öncesinde ise şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bu arada Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kurban Bayramı münasebetiyle Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar ile biraraya gelerek bayramlarını kutladı.

Ardından ise  Kaymakam Odabaş, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti. Görev yapan personelle bayramlaştı.Kaymakam Odabaş, hastane ziyaretinde hastalara acil şifalar dileyerek bayramlarını kutladı.

(Bekir Terzioğlu)

İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer  karşıladı.

Şehitliği ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç ve personel ile bayramlaştı.

Öğretmenevi'nde kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar ile biraraya geldi.

Hastanede Başhekim Op. Dr. Mehmet Ali Koçpınar tarafından karşılandı. Hastaları ziyaret etti.

Şehit ailelerini ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2022, 15:46

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER