Edremit'te korkunç yangın! Can pazarı yaşanan yangında Allah korudu

Canla başla yangın söndürmeye çalışan itfaiye ekipleri, bir yandan da dumandan etkilenen onlarca vatandaşı ve birde kediyi kurtardı. Yangını söndürdü.

Edremit'te korkunç yangın! Can pazarı yaşanan yangında Allah korudu

Görüntü için lütfen tıklayınız:  Körfezde Haber - Kuzey Ege'nin Sesi videosu izle - Video Galerisi - video haberleri (korfezdehaber.com)
Edinilen bilgiye göre, D.Ş’ in kiracı olarak oturduğu evdeki yangın Altınkum Mahallesi 2095 Sokak Zafer Kent Sitesi H Blok birinci kat birinci dairede meydana geldi. Yatak odasında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın nedeniyle 4 katlı binanın merdiven boşlu duman ile dolunca bina sakinleri evlerinde mahsur kaldı. Yangın ihbarının üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler bir yandan yangını söndürürken bir yandan da duman içinde kalan ve can pazarı yaşayanları büyük bir gayret içinde kurtarmayı başardıDdumana maruz kalan üst katta ikamet eden çok sayıda vatandaş merdivenli araç ile ve dahilden kurtarılıp 112 ambulans ekiplerine teslim edildi. Bu arada evde bir de kedinin olduğu bilgisinin alınması üzerine itfaiye kurtarma ekipleri yanan eve tekrar girerek dumanda etkilenmiş bir kedinin de telef olmasını engelledi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

(İsmail Özdemir-Muhammed Celil Arslan)

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2022, 15:04

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER