Edremit'ten depremzedelere 8 tır kamyonu destek

Edremit'ten depremzedelere 8 tır kamyonu destek

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından depremzedelere yardım için seferber olan Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı, vatandaşlarımızın da desteği ile toplanan ihtiyaç malzemelerini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Amirliği’nde tek tek ayrıştırıp, paketledikten sonra tırlara yükleyerek, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıkardı. 
DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK
Depremzedeler için kenetlenerek, tek yürek olan Edremit AK Parti yönetim kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları, yardımsever vatandaşlarımızın da destekleriyle, Edremit’ten deprem bölgesine adeta gönül köprüsü kurdu ve giyim, gıda, barınma ve hijyen malzemelerinden oluşan 8 Tır dolusu yardım malzemesini  afet bölgesine gönderdi. Edremit AK Parti Koordinasyon ekibi ile Gençlik Kolları afet bölgesine giderek, oradaki çalışmalara destek olmaya devam ediyorlar.
5000 ADET SANDVİÇ EKMEK
Öte yandan Kadın Kolları ve partililer tarafından deprem bölgesindeki depremzedeler için 5000 adet sandviç ekmeği tek tek hazırlanıp, paketlenerek, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere gönderildi.
MİNİK YÜREĞİYLE, KALPLERİ ISITTI
Yapılan yardımların en duygusal olanı ise minik Elanur Sönmez’den geldi. En sevdiği oyuncaklarını deprem bölgesine göndermek isteyen Elanur yazdığı mektupla yürekleri ısıttı. Minicik elleriyle yazdığı mektupta, en sevdiği oyuncaklarını da deprem bölgesine göndereceğini söyleyerek kalpleri sevgiyle dolduran Elanur “sevgili arkadaşlarım sizleri çok seviyorum. Deprem olduğundan beri hepiniz için çok üzülüyorum. Ama ben sizler için Allah’a çok dua ediyorum. Yine çok mutlu olacağım. Sizler için en sevdiğim oyuncaklarımı ayırdım, inşallah beğenirsiniz. Sizi çok seven arkadaşınız” diyerek, Edremit’ten deprem bölgesine sımsıcak mesajlar gönderdi.
 “ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN”
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu yaptığı açıklamada “Yaşanan büyük deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Gün yardımlaşma günüdür. Binlerce vatandaşımız büyük bir duyarlılık örneği sergileyerek, depremzedeler için yardıma koştu. Vatandaşlar yanlarında getirdikleri battaniye, kışlık giyecek, yiyecek, ısıtıcı, ayakkabı ve benzeri eşyaları depremzedelere ulaştırılması için bizlere teslim etti. Yardım eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca partimizde oluşturduğumuz koordinasyon ekibimiz deprem bölgesine gitti ve yardım tırlarımızı karşılayıp, depremzedelerimize ulaştırılması konusunda yardımcı oluyorlar. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tüm milletimizin başı sağolsun” dedi.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2023, 15:20

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER