Edremit Ticaret Odası (ETO)'nda seçim heyecanı

Edremit Ticaret Odası (ETO)'nda seçim heyecanı

Ticari yaşamda başarılı çalışmaları ile dikkat çeken, Ziraat Fakültesi'ni bitirip iş hayatına atılan bu güne değin onlarca insana iş imkanı sunan, sosyal yönden tartışılmasız dürüst kişiği ile tanınan Ahmet Çetin, Edremit ekonomisini daha yukarılara çıkarmak için taşı elinin altına koyarak 7 Ekim'de yapılacak seçimde Edremit Ticaret Odası (ETO) başkanlığı için kolları sıvadı.

"Kim kazanırsa kazansın, Edremit kazansın"

Sarı liste ile yarışa gireceğini ve güçlü bir liste ile gümbür gümbür geldiklerini açıklayarak üyelerden destek beklediklerini ifade eden  genç iş adamı Çetin’in basınla bir araya gelerek vizyon projelerini de açıklayacağını öğrenildi.

Çetin, “Birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşan sarı listemizi açıkladık. Bundan sonra genel platformda söz sahibi olmamız için yerel dinamikleri harekete geçirmek hedefimiz olacak. Ekonomi ile birlikte sosyal sorumluluk bilincinin ağırlık kazanacağı bir yönetim anlayışı sergilemek istiyoruz. Biz kazanırsak üyemiz ve Edremit kazanacak. Bugüne değin görülmeyen farklı hizmet anlayışı ile ETO’nun çıtasını daha yukarı çıkarmak için üyelerimizden  destek bekliyoruz."dedi.

(İsmail Özdemir)

Şimdi de basınla buluşacak olan Çetin, seçime gireceği listeyi de önceki günlerde açıklamıştı.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2022, 18:01

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER