Edremit Ülkü Ocaklarında Başkan Değişimi

Edremit Ülkü Ocaklarında Başkan Değişimi

Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Takyesizoğlu ilçe başkanlığı görevini Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan‘ın da katıldığı tören ile Akın Sarıcan ‘a teslim etti.

Gerçekleşen devir teslim töreninde Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan,  eski ilçe başkanı Gökhan Takyesizoğlu’nu  il yönetimine atamasını yaparak yeni ilçe ocak başkanına görevinde başarılar diledi.

Edremit Ülkü Ocakları başkanı Akın Sarıcan “ Şehitler makamı olan ocak başkanlığı makamını şeref ile sürdüreceğim. Görevim esnasında Edremit halkımızla Ülkücü – Milliyetçi Harekete katkı sunmak için gece gündüz ilçe yönetimimle çalışacağız. Bu kutlu göreve şahsımı layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın ve  İl başkanımız Kazım Çalışkan’ın emir ve talimatları doğrultusunda çalışağım. Edremit tek kale olarak liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde kalmaya devam edecektir. Ülkücü – Milliyetçi Hareket içerisinde birlik ve beraberliği güçlendirerek yaklaşan seçimlerde de bu durumu dosta düşmana göstereceğiz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 14:30

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER