Edremit’te çocuklarla camide kahvaltı programı düzenlendi

Edremit’te çocuklarla camide kahvaltı programı düzenlendi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Yaz Kur’an kurslarının başlamasıyla çocuklar cami ve kursların yolunu tutarak yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmeye başladı.

Cami ve kurslarda eğitim gören 250 öğrenciler için Edremit Müftülüğü tarafından Yeşil Camii de kahvaltı etkinliği düzenlendi. Gazicelal Mahallesi Muhtarı Nizamettin Dağ ve Yeşil Camii İbrahim Gündoğan ve Ali Semerci'nin organizasyonunda düzenlenen kahvaltıya, cami ve kurslarda eğitim gören 250 öğrenci katıldı.

  Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Müftüsü Sıddık Durmuş, mahalle muhtarları ve vatandaşlarında eşlik ettiği kahvaltıda, çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Kaymakam futbol sahası için söz verdi, öğrencilerin ailelerine selam yolladı

Kahvaltıda öğrencilerle Kaymakam Odabaş’ın hoş sohbeti ise dikkat çekti. Kaymakam Odabaş, sohbet sırasında öğrencilerin istekleri olup sordu, öğrenciler ise futbol sahası talebinde buldular. Odabaş, “Uygun yer olsun, her türlü desteğe vermeye hazırız”dedi. Odabaş’ın kurs sonunda futbol turnuvası düzenlenmesi kararını ise öğrenciler alkışlarla karşıladılar.

 Eğitim süresinde her türlü desteğin sağlandığına dikkat çeken İlçe Müftüsü Sıddık Durmuş, öğrenciler ve ailelerine öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli olması için kursa göndermelerinden dolayı teşekkür etti.

Gazicelal Mahallesi Muhtarı Nizamettin Dağ ise, “Mahallemizin camisinde diğer mahalle camilerimizin öğrencileriyle beraber böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Çocuklarımızın birbirleriyle tanışması ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlendiğimiz bu etkinliği geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bugünün küçüğü yarının büyüğü çocuklarımızın bu tarz organizasyonlarla mahalleler arası dayanışması çok önemli. Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize, Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Uysal’a bizleri maddi manevi destek veren tüm kardeşlerimize mahalle sakinleri adına minnettarım.”diye konuştu. Kahvalıda tayini çıkan şube müdürü Adem Albayrak, Edremit Gençlik Koordinatörü İsa Topsakal’da hazır bulundu. 

(İsmail Özdemir)

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2023, 17:07

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER