Edremit’te tüyler ürperten cinayet zanlısı yakalandı

Edremit’te tüyler ürperten cinayet zanlısı yakalandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kaldığı evin sahibini öldürdükten sonra battaniyeye sararak buzdolabına koyan ve ardından kaçan katil zanlısı, polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

 Edinilen bilgiye göre, olay  dün akşam saatlerinde Altınkum Mahallesi 2066 Sokak A-11 Blok No:5/15 adresinde meydana gelmişti.

Komşuları İsmail Özbek'den (63) uzun süre haber alamayan apartman sakinleri, kötü bir kokunun da yükselmesi nedeniyle polis ekiplerine haber verdi. Ekipler kapıyı kırarak içeri girdi. 

Evdeki aramada kişinin cesedi kapısı koli bandı ile sarılan buzdolabınnda battaniyeye sarılı olarak çıktı.

Polis iğne ile kuyu kazarak olayı aydınlattı

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü sır ölüm olayın aydınlatılması için hemen geniş çaplı araştırma başlattı. Adeta iğne ile kuyu kazarak İsmail Özbek'in yalnız yaşadığı ve evinin odalarını belli bir ücret karşılığı kiraya verdiği bilgisi üzerine evde kiracı olarak kalan şahıslara yönelik çalışma başlattı.

Bıçaklayıp öldürmüş.

 Asayiş Büro Amirliği görevlileri, maktulün evinde kiracı olarak kalan şahıslardan olan Niyazi Y. isimli şahsın basit yaralama, mala zarar verme ve başkasına ait banka ve kredi kartını izinsiz kullanmak suçlarından arandığını tespit etti. Şüphelinin Edremit ilçe merkezinde farklı bir evde saklandığı tespiti üzerine yapılan operasyon ile şüpheli kişiyi gözaltına aldı.

 Şüphelinin yapılan ilk sorgusunda, “Olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, maktülün kendisine yaklaşık 10 gün önce ikamette yalnız oldukları esnada cinsel birliktelik teklif ettiğini bunun üzerine aralarında tartıştıklarını akabinde maktülü karın ve göğüs bölgesinden bıçaklayarak yaraladığını ve çarşaftan kopardığı bez ile boğarak öldürdüğünü, daha sonra ise maktülün cesedini ise buzdolabının içerisine koyarak olay yerinden ayrıldığını” itiraf ettiği ileri sürüldü.

 Kişinin işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2021, 22:03
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER