Balıkesir’in Edremit ilçesinde boş olan yazlık eve balkondan girerek kiracı gibi görünüp birde eşyaları satan kişiler, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Akçay mahallesi 110 Sokak’ta meydana geldi. Kış aylarında nadiren yazlık dairesine gelen ev sahibi oda ışıklarının açık olduğunu görünce, evinde hırsız olabileceğinden şüphelenip hemen durumu polise bildirdi.
İhbar üzerine Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri dairede, M.T. ve Y.B. isimli bir erkek ve bir kadını suçüstü yakaladı. Yapılan araştırmada, şüphelilerin daireye balkondan girdiği, içeriden evin anahtarını alarak kendilerini kiracı olarak gösterip, yazlık içerisinde bulunan değerli eşyaları satmaya çalıştıklarını tespit etti.
Polis ekipleri kişileri göz altına alırken, satılan malzemeleri de tekrar bulunarak daire sahibine teslim etti. Bugün adliyeye sevk edilen kişiler tutuklandı.
(Faruk Türk)
Edremit'te yazlık eve yerleşenler polise yakalandı
Bu kadarı da görülmemişti. Kendi evi gibi boş olan yazlık eve yerleştiler, yetmedi bir de eşyaları sattılar.

YORUM EKLE
1
Vatandaş: "AKSA artık bitir" diye seslendi
2
Ayvalık'ta sosyal sorumluluk projesi
3
Alevi Çatı Örgütlerinden ortak çağrı
4
Pakize Atay, 'Fasa Fiso'yu sevenlerinin...
5
Burhaniye’de Deve Güreşlerine Hazırlıklar Başladı
6
Ayvalık Belediyesi “Sabah Olmadan Herkesi” büyüledi
7
BUBFA da Geleneksel Futbol Turnuvası düzenlendi
8
MHP Edremit ve Bandırma'da Katılım Töreni...
9
Gürespor, hükmen kazandı
10
Yemin zamlanması mısır silajına olan ilgiyi artırdı
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:45

GÜNEŞ
08:11

ÖĞLE
13:27

İKİNDİ
16:08

AKŞAM
18:33

YATSI
19:53
SIRADAKİ HABER