Erden Köybaşı'ndan Coşkulu Başlangıç

Erden Köybaşı'ndan Coşkulu Başlangıç


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın seçim kampanyası açılışını coşkuyla karşıladı. Köybaşı, “Bugün Balıkesir için yeni ve parlak bir dönemin başlangıcını gördük” dedi.

AHMET AKIN'A ÖVGÜLER

Balıkesir İl Başkanı Köybaşı, Ahmet Akın'ın Balıkesir için getireceği yenilikçi ve sosyal demokrat yaklaşımları övdü. Köybaşı, “Ahmet Akın, şehrimize dinamizm ve yenilik getirecek. Onun belediye başkanlığında Balıkesir, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini görecek” ifadelerini kullandı.

KÖYBAŞI “ÖNÜMÜZE ÇIKAN HER ENGELLE MÜCADELE EDECEĞİZ”
CHP Balıkesir İl Başkanı Erden KÖYBAŞI alanda yaptığı konuşmasında seçim süresince önlerine çıkan her engel ile mücadele edeceklerini söyledi ve 31 Mart seçimlerinde Balıkesir’in yeni Büyükşehir Beleidye Başkanının Ahmet Akın olacağını belirtti. Köybaşı; “Yarım kalan bir hikayenin mutlu sonu için buradayız. Hep birlikte aynı sevda, umutla alanı dolduruyoruz. Bugün Ahmet Akın’ın 31 Mart’ta zaferle sonuçlanacak seçim startını veriyoruz. 31 Mart’a kadar çok çalışacağız. Önümüze çıkan her engelle mücadele edeceğiz. Bizim hiç kimseyle kavgamız yok. Bizimle kavgası olanla da kavga ederiz.
Dostlar hep birlikte yorulmadan çalışmaya hazır mıyız? Her kapıyı çalmaya hazır mıyız? Öyleyse hep birlikte Balıkesir’de sosyal demokrat belediyecilikle tanıştırmaya hazırız. Ahmet Akın’a hayırlı olsun başarılar diliyorum” dedi

CHP BALIKESİR’DE YÜKSEK HEYECAN

Balıkesir'in en uzun caddesi olan Milli Kuvvetler Caddesi'nde, partililer ve Balıkesirspor taraftar grubu tarafından düzenlenen karşılama etkinliğinde, meşaleler yakıldı ve "Aşkın Olayım" şarkısı eşliğinde Ahmet Akın, Ali Hikmet Paşa Meydanı'ndaki etkinlik alanına ulaştı. Bu karşılama, büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti.

BALIKESİR HALKININ GÖRKEMLİ KARŞILAMASI

Balıkesir'in Milli Kuvvetler Caddesi'nde düzenlenen karşılama etkinliğinde, Balıkesirspor taraftarları tarafından meşaleler yakıldı ve Ahmet Akın, büyük bir coşkuyla karşılandı. Köybaşı, Balıkesir halkının bu coşkulu ve sıcak karşılamasına teşekkür ederek, “Bu karşılama, Ahmet Akın'a olan inancımızın ve heyecanımızın göstergesi” dedi.

BALIKESİR İÇİN BÜYÜK UMUTLAR

Erden Köybaşı, Ahmet Akın'ın Balıkesir için planladığı projeler ve vizyon hakkında konuştu. Köybaşı, “Ahmet Akın'ın liderliğinde, şehrimizi modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz” diyerek, seçim sürecinde Balıkesir halkının sesine kulak verileceğini belirtti.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER