ETO Tarihi Gün. ETO Başkanı Ahmet Çetin'den ilk açıklama

ETO Tarihi Gün. ETO Başkanı Ahmet Çetin'den ilk açıklama

  1917' de kurulan Ticaret Odası'nda bugün tarihi bir gün daha yaşandı. 3 bin üyeli odada, yoğun bir katılımla gerçekleşen seçimde, genç iş insanı Ahmet Çetin sarı liste ile girdiği 12 gruptan biri hariç (oda bir oy farkla) 11 meslek grubunu kazanıp rekor kırarak başkanlık koltuğuna oturdu.

 Seçimde sarı, yeşil ve beyaz listeler yarıştı. Sarı liste ile seçime giden Çetin:  "Çıtayı daha yukarı çıkaracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
  Çetin, ilk açıklamasında, “12-0 demiştik, 12-0’ı 1 oyla kaybettik. Centilmence bir yarış oldu, Kaybeden olmadı. Edremit kazandı. Rakiplerimize teker teker teşekkür ediyorum. Biz aslında hep beraber kazandık. Bütün ekipler çok iyi çalıştı onları da tebrik ediyorum. Biz bundan sonra onlardan da yararlanacağız. Edremit’in büyüklüğüne ve kalitesine yakışan seçim oldu. Edremit’e ve Havran’a hayırlı uğurlu olsun. Bizlere destek olan tüm dostlarıma ve üyelerimize çok teşekkür ederim.Hedeflerimiz doğrultusunda ekibimizle birlikte yeni dönem çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağız. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Meslek komitelerimizle birlikte Edremit ticaretine yeni bir soluk getirmek ve Edremit’i marka şehir yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

(Bekir Terzioğlu)
 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2022, 21:29

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER