Genç Kızılay Edremit'te şenlendirdi

Genç Kızılay Edremit'te şenlendirdi

Genç Kızılay Edremit Şubesi, ilçede 2 adet Şenlendirme Projesine imza attı.

‘Kendimin Farkındayım’ ve ‘Benim Atölyem, Benim Dünyam’ isimli eğitime destek projeleri gençler tarafından büyük ilgi gördü.

İki projeden ilki olan ‘Kendimin Farkındayım’ ile 75. Yıl Ortaokulundaki 5-6-7-8 sınıf kız öğrencilerine, Psikolog Türküler Artan eşliğinde ergenlik dönemiyle ilgili seminer verildi. Yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı seminerde, kız öğrencileri ergenlik dönemiyle ilgili olarak geniş çaplı bilgilendirilirken, merak ettikleri soruları psikoloğa soru sorma fırsatı da buldular.

İkinci proje olan ‘Benim Atölyem, Benim Dünyam’ projesi ise Güre Atatürk İlköğretim okulunda gerçekleştirildi. Türk Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora, Yönetim kurulu üyeleri Süleyman Şentürk ve Onur Yılmaz'ın ev sahipliğinde Edremit Belediye Başkanı vekili Metin Tuncer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek’in katılımlarıyla Güre Atatürk İlköğretim okulunda öğrencilerin ders dışında yararlanacakları dinlenme ve hobi atölyesi hayata geçirildi. Kızılay Gençlik Kollarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Şentürk yaptığı açıklamada “Kızılay Gençlik Kollarımız, geliştirdikleri projelerle eğitime destek oluyorlar. Bu iki proje ile kendine güvenen, deneyimli ve nitelikli bir gençlik oluşumuna katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Projeleri geliştiren genç arkadaşlarımıza ve projenin uygulanmasında bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

(İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, 14:54

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER