Gürespor, Play-off Yolunda Kayıpsız

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. Haftasında sahasında Urla Belediyesi’ni konuk eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, rakibini 87-73 mağlup ederek play-off yolunda ilerleyişini sürdürdü. 

Gürespor, Play-off Yolunda Kayıpsız

Anadolu’da kadın basketbolunun önemli temsilcilerinden olan Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde zirve yarışını sürdürüyor. 23. Hafta mücadelesinde Urla Belediyesi karşısında kazanarak 17. G galibiyetini alan Körfezin Melekleri, play-off yolunda bir engeli daha kayıpsız atlattı. 
Yabancı oyuncusu olmadan mücadele eden rakibi karşısında birinci periyodu 26-21 önde tamamlayan Edremit ekibi, ikinci çeyrekte de başarılı oyunu nu sürdürerek soyunma odasına   55-43 önde gitti. Üçüncü çeyrekte zaman zaman zorlanmasına rağmen 68-64 önde tamamlayan Gürespor, final periyodunda da hata yapmayarak rakibinin sürpriz yapmasına izin vermedi. Karşılaşmayı 87-73 kazanarak ligde ki 17. Galibiyetini aldı. 

Ev sahibi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da Mıkayla Cowlıng, 23 sayı, 10 ribaund ile galibiyette önemli rol oynarken, Zilan Gülsüm 10 sayı, 6 ribaund, Yağmur Öztürk ise 13 sayı ile galibiyete katkı verdi. 
Konuk Urla Belediyesi’nde ise Sevgi Güleç 22 sayı ile en skorer isim oldu. 

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor 24 haftasında deplasmanda Rize Belediyesi’ne konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 16:21

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER