Gururumuz olan özel öğrencilerimiz Denizli'den 16 altın madalya ile döndüler

Gururumuz olan özel öğrencilerimiz Denizli'den 16 altın madalya ile döndüler

Özel olimpiyatlar 'Pamukkale Üniversitesi Bölge Oyunları'na Edremit İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fethi Bilge ile Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Egitim Ögretmeni Edremit özel olimpiyatlar bölge sorumlusu Hikmet Ercan , Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri derneği başkanı Hüseyin Uçar ve Kizilkecili Ortaokulu Özel Egitim Öğretmeni Muge Topağaç sorumluluğunda 12 sporcu ile Atletizm Bocca ve yüzme branşlarda yer aldı.
Özel olimpiyatlarda Balıkesir'i temsilen katılan ekip yarışmalarda büyük bir başarı sağlayan ekip 16 Altın 4 gümüş ve 4 Bronz madalya ile turnuvayı tamamladilar.
Şampiyona sonunda konuşan Edremit ilçe gençlik spor müdürü Fethi BİLGE " Özel sporcuların bu tür organizasyonlara katılmaları çocuklarımıza öz güven ve tek başına bir birey olma gücünü katmaktadır" dedi..
 Özel olimpiyatlar sorumlusu Hikmet ERCAN ise " Bizler Balıkesiri temsilen burada olmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımızın turnuvada aldığı dereceler ve madalyalar bizlerin bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve mücadelenin eseridir. Etkinliği düzenleyen ve bizlerin bu etkinliğe katılmamızı sağlayan bu mücadele de bize destek olan herkese teşekkür ederiz " dedi.
 Bandırma engelli ve engelli aileleri derneği başkanı Hüseyin UÇAR ise " Bu turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Turnuvada çocuklarımız Balıkesir olarak çok güzel bir başarı sağladı.  Bu tur organizasyonlarda önemli olan madalyalar değil çocuklarımızın özgüven ve tek başına hareket etme ve karar verme gibi bireysel gelişimlerinin de sağlanması o nedenle bizlere bu imkanı sunan herkese çok teşekkür ederiz. Ayrıca turnuvada 16 altın 4 gümüş ve 4 Bronz madalya kazanan çocuklarımızı da kutlarım " dedi.
Turnuva sonunda Özel Sporcular Pamukkale  gezisi yaparak yorgunlukları attilar.

(İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2022, 20:56

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160