Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Vali Hasan Şıldak başkanlığında huzur ve güven ortamının temini için yapılan ve planlanan çalışmaların görüşüldüğü Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi. 

Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Toplantıda geniş bir coğrafyada bulunan Balıkesir'in huzur ve güvenini temin için yürütülen çalışmaların genel değerlendirmesi yapıldı. Toplumun huzurunu bozan olayların türlerine göre analizlerinin ele alındığı toplantıda zeytin hırsızlığı konusunda Valilik Genel Emri ile alınan tedbirlere de dikkat çekildi. Bölgenin önemli geçim kaynağı olan zeytincilikte yaşanan hırsızlık sorunu ile ilgili iki yıldır etkili çalışmalara öncülük eden Vali Şıldak, Ekim ayı itibariyle başlayan zeytin hasat döneminde hırsızlık olaylarının engellenmesini amaçlıyor. 

Toplantıda kurumlar arası koordineli çalışmanın önemli olduğuna vurgu yapan Şıldak, kolluk birimlerinin dinamizmle alanda etkili olması gerektiğini söyledi. Vali Şıldak, güvenlik birimlerinin vatandaşa karşı tutum ve davranışlarında özen göstermesi gerektiğini belirtti. Sürekli çeşitli programlar ve sürpriz ziyaretlerle vatandaşla iç içe olan Şıldak, alanda görünür olmanın önemli olduğunu dile getirdi. 

Balıkesir Ögretmenevinde yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Çek, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ali Yıldız, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Emrah Kadir Çakır, İlçe Emniyet Müdürleri ve İlçe Jandarma Komutanları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022, 17:12

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER