Havran'da korkunç yangında baba ve kız can verdi, anne hastaneye kaldırıldı

Havran'da 3 katlı binanın ikinci katında yangın çıktı. Alevlerin bir anda daireyi sardığı yangında, anneyi kurtaran baba Mustafa Özdemir, kızı Sude Nur Özdemir'ide kurtarmak isterken, aşırı dumandan etkilenerek kızı ile birlikte hayatını kaybetti. Anne Nurten Özdemir ise hastanede tedavi altına alındı.

Havran'da korkunç yangında baba ve kız can verdi, anne hastaneye kaldırıldı

HAVRAN'A ATEŞ DÜŞTÜ 

KIZINI KURTARMAK İÇİN EVE GİREN BABA KIZI İLE BİRLİKTE YAŞAMINI YİTİRDİ 

MUSTAFA ÖZDEMİR HAVRAN'IN SEVİLEN ESNAFLARİN'DAN BİRİ OLARAK BİLİNİYOR 

Havran Hamambaşı Meydanında ikamet eden Özdemir ailesi elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangında baba Mustafa Özdemir ve kızı Sude Nur Özdemir yaşamlarını yitirirken Anne ise hastanede tedavi altına alındı.
Bu gece Saat 01:00 civarında katlı binanın ikinci katında meydana yangında Mustafa Özdemir önce eşini yaralı olarak çıkardı kızını kurtarmak için eve giren Mustafa Özdemir kızı ile birlikte yaşamını yitirdi. 
Mustafa Özdemir Havran'da uzun yıllardır ikinci el eşya üzerine esnaflık yaptığı ve ilçenin sevilen esnafların'dan biri olarak biliniyor. 

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANI EMİN ERSOY OLAY YERINE GELDİ 

Yangın haberini alır almaz olay yerine gelen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Belediye Meclis Üyesi Esat Şık aile yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

(Hasan Akar)

Bu evde gece can pazarı yaşandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 14:40

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER