Havran'da korkunç olay. Yangını söndürmeye çalışan lise öğrencisi yangında hayatını kaybetti

Çatıda yangını söndürmeye çalışırken dumandan etkilendiği zannedilen talihsiz gencin cansız bedeni, yangın söndürüldükten sonra çatı katında bulundu

Havran'da korkunç olay.  Yangını söndürmeye çalışan lise öğrencisi yangında hayatını kaybetti

Görüntü için: https://www.korfezdehaber.com/havran-da-korkunc-olay-yangini-sondurmeye-calisan-lise-ogrencisi-yanginda-hayatini-kaybetti-video,3141.html

Körfezde Haber Güney Marmara-Kuzey Ege ve Edremit Körfezi'nin En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Balıkesir’in Havran ilçesinde bir evde çıkan yangını söndürmeye çalıştığı ileri sürülen lise öğrencisi genç yangında yaşamını yitirdi. Liseli gencin cesedi yangın söndürüldükten sonra çatı katında bulundu.
Olay, Kobaklar Mahallesi’ndeki bir evde sabaha karşı 05.00 sıralarında elektrik kontağından çıktı. İddiaya göre, yangını ilk fark eden Havran Muzaffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Tayfun Çetinkoz (18), yangını söndürmeye çalıştı.. Olayı görenler ise itfaiyeye haber verdi. Yangına, Büyükşehir Belediyesi Havran İtfaiye Grup Amirliği, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Genç farkedillmedi. Yangın söndürüldükten sonra, dumandan etkilendiği ileri sürülen ailenin 2 çocuğundan biri olan lise son sınıf öğrencisinin cansız bedeni çatı katında bulundu. Jandarma olayla ilgili olarak araştırma başlattı.
  Havran Kaymakamı Enver Özderin de aileyi ziyaret ederek, acılarına ortak oldu ve gereken her türlü desteğin sağlanacağını bildirdi.

(Hasan Akar-İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022, 12:39

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160