Hayırseverler Ramazan Öncesi Kızılay Bağış Gecesinde Bir Araya Geliyor

Hayırseverler Ramazan Öncesi Kızılay Bağış Gecesinde Bir Araya Geliyor

Kızılay, gelenekselleştirdiği ve tüm sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanacak olan “Dayanışma ve Teşekkür” gecesine tüm hayırseverleri davet ediyor.

Milletten aldığı güçle Dünya’nın her yerinde dezavantajlı insanlara ulaşmayı hedefleyen Kızılay, bu doğrultuda “Dayanışma ve Teşekkür Gecesi Programı” adı altında interaktif bir etkinlik düzenleyecek. Kızılay’ın sosyal medya hesapları üzerinden 18 Mart 2022 günü saat 18.00’da başlayacak olan programda, Ramazan öncesi Kızılay’a daha fazla toplum desteği hedefleniyor. 

“Dayanışma ve Teşekkür Gecesi” programına hayırsever iş insanları, sanatçılar, sporcular, siyasetçiler ve kanaat önderleri gibi toplumun çeşitli kesimlerinden isimler destek verecek. Yaklaşık 6 saat sürecek programda hem bağışçılar onurlandırılacak hem de bağışlar kabul edilecek. Geçtiğimiz yıl da Ramazan ayı öncesinde düzenlenen Dayanışma ve Bağış Gecesinde LC Waikiki, Enka Süt, Aydınlı Giyim, Dünya Göz, Rampage Gamig, Asır Grup gibi şirketler ile Mesut Özil gibi hayırseverler toplamda 52 Milyon bağışta bulunmuştu.  

“Dayanışma ve Teşekkür Gecesi Programı”, Genel Başkan Dr. Kerem Kınık’ın ev sahipliğinde, Kızılay’ın İstanbul’da bulunan Afet Operasyon Merkezi’ndeki lojistik depolarından gerçekleştirilecek.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160