Hayırseverlere Teşekkür Plaketi Verildi

Hayırseverlere Teşekkür Plaketi Verildi

Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine 21 adet diş üniti yaptırarak vatandaşa verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini yükselten hayırseverlere plaket takdim edildi. 

İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen programa Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı ve Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İlter Kuş, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serkan Kadir Keskin, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran,  İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı birimlerin başkanları ve  hayırseverler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin hastanenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hayırseverler tarafından Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine yapılan bağışların çok anlamlı olduğunu söyleyen Vali Şıldak programda yaptığı konuşmada, “Ülkemizde Anadolu insanımızın eğitim ve sağlık deyince bakış açıları çok farklı oluyor. Özellikle bu iki sektörde akan sular duruyor. Hayırseverlerimiz cebinde ne varsa onu paylaşmaya, hayırlarını bu sektörlerde yürütmeye özen gösteriyorlar. Hayırseverler tarafından 21 ünit ile Sağlık Bakanlığı bütçesinden 10 ünitin yapılmasıyla vatandaşlarımıza hizmet veren Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin teknik teçhizatının epey yenilendiğini görüyoruz. Rakamları küçük veya büyük olsa da yapılan hayırların anlamı, devletle iş birliği yapma iradesinin ortaya konulmasıdır. Takdir ve teşekkür edilecek, önayak olanların unutulmayacağı hizmet için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Şıldak Balıkesir Verem ve Kanserle Savaş Vakfı Başkanı Ziyaettin Tan, WAP GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Güner İşlek ile Başkan Vekili Necla İşlek’e plaketlerini takdim etti. Daha sonra protokol üyeleri tarafından hayırseverlere plaketleri verildi. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2022, 16:53

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160