Hemşirelerin günlerini kutladı

Hemşirelerin günlerini kutladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu ile birlikte Burhaniye Devlet Hastanesi’nde hemşireleri ziyaret etti ve karanfil hediye etti. Canbey hemşirelerin hem özel günlerini, hem de bayramlarını kutladı. 

“İnsan sağlığı için büyük fedakarca görev yapan, özellikle salgınla mücadele ettiğimiz bu dönemde özverileri ve eşsiz emekleri nedeniyle hemşirelerimiz her türlü övgüyü hak ediyor.” diyen Mustafa Canbey; “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önde gelir. Bu bilinçle tüm Türkiye’de olduğu gibi, Balıkesir’imizde de önemli sağlık yatırımları hayata geçirdik. Hemşehrilerimiz, artık tedavi olmak için başka şehirlere gitmek zorunda kalmıyor. Bu büyük sağlık reformunun ne kadar önemli olduğunu, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı salgın döneminde çok daha iyi anlamış olduk. İşte bizim yatırımlarla desteklediğimiz sağlık sektörünün en önemli unsuru olan sağlık çalışanlarımıza da bu pandemi döneminde büyük fedakarlıklar düştü. Onlar da mücadeleleriyle bu sürecin kahramanları oldular. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“Küresel bir salgınla mücadele ettiğimiz bu süreçte, gece gündüz demeden, gerektiğinde ailesinden feragat eden, hayatlarını riske atan, ama hastalarını ihmal etmeyen sağlık çalışanlarımızın hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz.” diyen Milletvekili Canbey, “Bu özel gün vesilesiyle başta Başıkesir’imizde görev yapan hemşirelerimiz olmak üzere, tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyorum. Sağlık çalışanlarımıza fedakarlıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Şehit sağlık çalışanlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2021, 18:40
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER