“Hizmetin adresi Ak Belediyeler”

Balıkesir’in en genç Milletvekili AK Partili Ali Taylan Öztaylan, aktif saha çalışmalarını, AK Partili Belediyelerle sürdürürken, “İnsan odaklı hizmetin adresi AK Belediyelerdir” dedi.

“Hizmetin adresi Ak Belediyeler”

Siyasi tecrübesini Milletvekili seçilerek AK Parti çatısı altında Balıkesir’in 20 ilçesinde hizmete dönüştürmek için yola çıkan şehrin en genç ve dinamik Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, yoğun saha çalışmalarını ara vermeden devam ettiriyor. AK Parti’nin misyonunu ve vizyonunu şehrin her noktasında anlatmaya kararlı olan Öztaylan, davet aldığı tüm programlara katılmaya özen gösterirken, ilçe ziyaretlerini de aksatmıyor. Temaslarda bulunduğu tüm ilçelerindeki devlet yatırımlarını inceleyen Öztaylan, vatandaşların ve yöneticilerin görüş ve önerilerini dinleyip yetkili makamlara iletiyor. Milletvekilliğinin, bir gönül köprüsü görevi olduğu bilinciyle hareket eden Öztaylan, karşılaştığı vatandaşların gönüllerine girmeyi başarıyor.

“BALIKESİR HALKI EN İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR”
Balıkesir’de gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamak, tüm gönüllere dokunmak için görev süresinin son gününe kadar “Durmak Yok, Yola Devam” diyen Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, son olarak kısa sürede 5 ilçede temaslarda bulundu. Dursunbey, Kepsut, Bigadiç, karesi ve Altıeylül ilçelerine giden Öztaylan, “AK Belediyelerimizle gurur duyuyoruz. Bildiğiniz gibi insan odaklı hizmetin tek adresi AK Belediyelerdir. Önümüzdeki yerel seçimlerde Balıkesir’in tüm ilçelerini AK Belediyelere dönüştürmek için kapı kapı dolaşıp AK belediyeciliği anlatmaktayız. Balıkesir halkı en iyi hizmeti hak ediyor. İnsan odaklı, doğaya ve hayvanlara dost bir belediyecilik için halkımızın en doğru seçimi yapacağından eminiz” dedi.

AK BELEDİYELERDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ
İlçe ziyaretleri kapsamında, AK Partili Belediyeler ve devlet yatırımlarını yerinde inceleyip görüş ve önerileri toplayan Milletvekili Öztaylan, Dursunbey’de AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal ile birlikte Dursunbey’de Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özel ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Çalışmaları son aşamasına gelen Dursunbey Belediyesi Pazar Yeri ve Panayır Alanı’nda incelemelerde bulundu ve ardından Ada Cafe ve Suçıktı’da vatandaşlarla buluştu. Öztaylan, daha sonra, Vefalı Yurt Kepsut’ta Belediye Başkanı İsmail Cankul’u ziyaret ederek, belediye çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’yu ziyaret edip belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Öztaylan, geçtiğimiz günlerde açılan spor kompleksini gezdikten sonra AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ile birlikte semt pazarında esnafa hayırlı işler dileyip vatandaşların gönlüne dokundu.

“GAYRET BİZDEN, TAKDİR ALLAH’TANDIR!”
İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal ile birlikte Altıeylül Belediyesi’ni ziyaret eden Ali Taylan Öztaylan, Belediye Başkanı Hasan Avcı, Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman ve Kadir Uzun ile birlikte belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Genç Milletvekili Öztaylan, son olarak Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ı ziyaret ederek AK Parti Karesi Gençlik Kolları İlçe Başkanı Kamil Yağız Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Devamında, Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Diker ile birlikte Alparslan Türkeş Spor Tesisleri’ni ziyaret ederek çocukların neşesine ortak olup, öğretmenlerden eğitimlerle ilgili bilgi topladı. Günün devamında Küçük Sanayi Sitesi’nde genç esnaflarımızı ziyaret eden Öztaylan, “Gayret bizden, takdir Allah’tandır!” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 17:06

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER