İbrahimce ilk kez Vali ağırladı. Polis noktasına şehit polisin isimi verilecek

İbrahimce'de ki polis noktasına geçtiğimiz günlerde uyuşturucu satıcıları ile girdiği silahlı çatışmada şehit düşen narkotik polisi Abdülkadir Güngör ismi verilecek.

İbrahimce ilk kez Vali ağırladı. Polis noktasına şehit polisin isimi verilecek

  Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve beraberindeki heyet ile birlikte Edremit İbrahimce Mahallesi’ne gelerek, bir dizi incelemelerde bulunması mahallede büyük mutlulukla karşılandı.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bir dizi program için geldiği Edremit’te, Gazicelal ve İbrahimce sınırında yapılacak olan camiyi ziyaret etti. Ardından İbrahimce’de kurulan polis noktasına gelen Vali Şıldak, buradaki ziyaretinin ardından yoğun yağmura rağmen yürüyerek halk ile selamlaşıp İbrahimce Muhtarlığına geçti. Burada muhtar Hüseyin Çanaklı ve Edremit Romanlar Derneği EDROM yöneticileri ile sohbet ederek sorunları dinleyen Vali Şıldak, İbrahimce'ye her türlü kalıcı hizmet üretmek için heyecanlı olduklarını söyledi.

İbrahimce’de yapılacak olan polis noktasına, Şehit P.M Abdülkadir Güngör isminin verilmesini talep eden Muhtar Hüseyin Çanaklı’nın bu isteğini olumlu karşılayan Vali Şıldak, bu konuda gerekenin yapılacağını söyledi.

  Ziyaret ile ilgili açıklamada yapan muhtar Çanaklı, “Sayın Valimiz ve Kaymakamımız İbrahimce için müthiş bir aşk ile hizmet etmenin heyecanını bizimle paylaştı ve bu aşkın karşılıksız kalmaması adına mahalle sakinlerimin de bu hizmet sevdasına karşılık verip ellerinden gelen çabayı göstererek daha güzel ve yaşanılabilir bir İbrahimce’yi tesis edip çocuklarımıza miras bırakmalıyız. Yoğun yağmura rağmen programını iptal etmeyip ıslanma pahasına mahallemi yürüyerek ziyaret eden sayın valimizin mahalle sakinlerime verdiği önem, şahsımı ve sakinlerimi ziyadesi ile mutlu etmiştir. Her türlü hava muhalefetine rağmen samimiyet ile mahallemi ziyaret edip sorunlarımızı yerinde tespit eden Sayın Valimize, İlçe Kaymakamımıza, İl Emniyet Müdürümüze, EDROM derneğimize ve beraberindeki heyete şahsım ve mahallem adına gönülden şükranlarımızı sunar daha nice başarılı çalışmalar dilerim” dedi. (İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2021, 22:35
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER