İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Dursunbey'de incelemelerde bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Dursunbey'de incelemelerde bulundu


İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; eğitim ve öğretimin niteliğini artırmak, okuldaki ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla Dursunbey ilçesi Akbaşlar İlkokulu ve Ortaokuluna ziyarette bulundu. 
Ziyaretleri sırasında, eğitim ortamında yapılan düzenlemeleri, yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen Ali Tatlı; öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenen ve onlarla sohbet eden Tatlı, çocukların oyunlarına da eşlik etti. Minik yüreklerindeki geleceğe dair büyük düşüncelerini dinledi. Öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı.
Öğretmenlerle de görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; "Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi ve mutlu bireyler olarak geleceğe en iyi şekilde hazırlanması asıl hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak için sizlerin eğitim ve öğretime yapacağınız katkılar bizler için çok önemli ve değerlidir. Okuyan, araştıran, milli ve manevi değerlerine bağlı, topluma faydalı nesiller yetiştirmek için siz değerli öğretmenlerimiz ve eğitimin önemli paydaşları velilerimizle birlikte sabırlı ve gayretli şekilde çalışmaktayız. Her bir öğrencimize akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de verdiğiniz emeklerden dolayı siz kıymetli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." sözlerine yer verdi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160