İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Balıkesir'de dua etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir Kuva-yi Milliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti için destek istedi. Konuşmasında Akşener, "İktidarın inşallah 14 Mayıs akşamı bu ülkeden emekli olmalarını sağlamayı nasip etsin."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Balıkesir'de dua etti

“Bir oyunuz Kemal’e bir oyunuz da Meral’e. Başbakan olmayı Allah var çok istiyorum, bedavadan olmaz, oylarınızla olur" dedi.

Akşener: "İftiralarla bizi birbirine düşürüp, oy aldılar. Artık 31 Mart seçimlerinden sonra her şey değişti. Bir tarafta bir haftada 36 bin imza atmak zorunda olan, her şeyi iki dudağının arasına bağlamış tek adam sistemi, ucube sistem; diğer tarafta ise yargının bağımsızlığını ve tarafsızlığını demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü uygulamayı söz veren ve bunu uygulayacak olan Millet İttifakı.15 Mayıs'ta inşallah İYİ Parti birinci parti, Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olduğu andan itibaren bir ay içerisinde 100 bin öğretmen atacağız, derhal. Çiftçinin ektiği bütün ürünlerin öncelikle taban fiyatını açıklayacağız.Köy okullarını açacağız. EYT'de yapılan haksızlıkları düzelteceğiz. Mülakatı kaldıracağız. Staj mağdurlarının mağduriyetini gidereceğiz"

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 20:30

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER