Jandarma’da Güvenlik Toplantısı

Jandarma’da Güvenlik Toplantısı

Vali Hasan Şıldak başkanlığında Jandarma sorumluluk bölgesini oluşturun kırsal mahallelerin huzur ve güvenliği ile ilgili Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Jandarma Komutanlığında yapılan toplantıya
Vali Şıldak’ın yanı sıra Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ali Yıldız, İl Jandarma Komutan Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Altıeylül ve Karesi İlçe Jandarma Komutanları katıldı.

Vali Hasan Şıldak, Balıkesir'in 20 İlçesine bağlı kırsal mahallelerindeki olaylar, önleyici faaliyetler, yürütülen planlı çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Şıldak, kırsalda yaşayan vatandaşların huzur içinde hayatlarını devam ettirmeleri için gayretli çalışmalar gösteren jandarma personeline teşekkür etti. Şıldak, zeytin hasat döneminde özellikle jandarma tarafından uygulanan önlemler sayesinde hırsızlığın önüne geçilerek ülke genelinde örnek bir çalışmaya imza atıldığına da değindi. Toplantıda üstün görev bilinci ile asayiş ve güvenliğin sağlanması için tedbirlerin devam edeceği vurgulandı.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160