Kadın Kooperatifleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kadın Kooperatifleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kadın Kooperatifleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Balıkesir genelindeki kadın girişimcileri kooperatifler aracılığıyla desteklemek ve güçlendirmek için başlatılan Kadın Kooperatiflerinin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Çalışması kapsamında yapılan faaliyetler değerlendirildi. 

Vali Hasan Şıldak başkanlığında Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Turgay Hakan Bilgin,  İl Ticaret Müdürü İlhan Pehlivan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, Tarım İl Müdürü Erkan Alkan, İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Murat Kar ve diğer ilgililer katıldı. 

Toplantıda, mevcut durumda faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin durumları değerlendirildi. Kooperatiflerin sayısının ve verimliliklerinin arttırılması ile sürdürülebilirliğin sağlanması için yol haritası belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Vali Şıldak, kooperatiflerin sayılarının artması için yapılacak çalışmaların kadının toplumdaki konumuna güç katacağını belirtti. 

Kadın Kooperatiflerinin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Çalışma ile paydaş kurumlar arasında gerçekleştirilen çalışmalarla kadın girişimciliğinin güçlendirilmesi, örnek kooperatifçilik uygulamalarının arttırılması amaçlanıyor. (Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER