Karesi'de Tatlı ziyareti

Karesi'de Tatlı ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, okul ziyareti ve incelemelerine Karesi ilçesi ile devam etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Tuncay Balyemez, İl Mem Ar-Ge Birimi ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro öğretmenleri eşliğinde Mehmet Azman Çavuş Ortaokulunu ziyaret etti.
Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek toplantı gerçekleştiren Ali Tatlı, konuşmasında şunları kaydetti: "Öğrencilerimizin akademik başarısı, okullardaki eğitimin kısa vadeli gözlenebilir sonucudur. Sizlerin yetiştirdiği çocuklarımız,  yirmi yıl sonra hayata atılacaklar. Meslek sahibi, yetişmiş bireyler olarak topluma katılacaklar. O gün, yaptıkları iş her ne olursa olsun, o işin ahlakına uygun bir şekilde yapıyorlarsa; bu sizin başarınızdır. Çocuklarımız sizlere emanet. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz."
Okul kantini çalışanlarıyla da bir araya gelen Tatlı, okul kantininde incelemelerde bulundu. Teknoloji ve Tasarım Atölyesi'nde 8. Sınıf öğrencileriyle sohbet eden İl Müdürü; öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve BİGEP danışman öğretmenlerine öğrencilerin durumunu sorarak deneme sınavı sonuçları hakkında bilgi aldı.
Okul ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ali Tatlı, "Okullarımızı ziyaret ederek eğitimin en önemli paydaşlarından olan öğretmenlerimizle ve geleceğimizi inşa edecek olan öğrencilerimizle bir araya geliyor; onların taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Bize emanet edilen kıymetli çocuklarımızı nitelikli bir eğitim ile geleceğe en iyi şekilde hazırlamak en büyük gayemizdir. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

(Ayşegül Baykara)

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2022, 14:35

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160