Körfez Karadenizliler Derneği’ne Ziyaret

Körfez Karadenizliler Derneği’ne Ziyaret

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz , Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Edremit Ak Parti ve MHP İlçe Yönetimi ile birlikte Körfez Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, MHP Edremit İlçe Başkanı Gökhan Selcan, Edremit Ak Parti ve MHP İlçe Yönetimleri ve meclis üyesi adayları; Ekrem Umutlu, Şemşet Kocaman, Hasan Hüseyin Yıldırım, Fehmi Ergen, Katip İsak ile birlikte binlerce vatandaşın katıldığı Körfez Karadenizliler Derneği’nin geleneksel olarak düzenleyeceği 9. Hamsi Festivali öncesi derneğe ziyarette bulunarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu..

VURMAZ, “KARADENİZ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMALIYIZ”

Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, “Her yıl düzenlenmekte olan Hamsi Festivali, bu sene de vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstereceğine inancım tam. Körfez Karadenizliler Derneği BaşkanıYusuf Şahintürk’e, Karadenizli Meclis Üyesi adayımız Fatih Şemset Kocaman ve dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu düzenleyecekleri ve karadeniz kültürünün tanımına katkı sağladıkları için kendilerini tebrik ederim” dedi.

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 14:43

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER