Koyun hırsızları kıskıvrak yakalandı

Koyun hırsızları kıskıvrak yakalandı

31 Ağustos 2022 günü saat:16.00 sıralarında Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat eden Ş.D. isimli şahıs 26.08.2022 tarihinde Bigadiç İlçesi Esenli Mahallesi arazisinde (400) adet koyununu otlatırken bu koyunlardan (37) adedinin çalındığını beyan ederek çalınan hayvanlarının bulunması ve hırsızlık yapan şahıs/şahısların yakalanması amacıyla şikâyette bulunmuştur.

Yapılan müracaat üzerine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen asayiş timleri ve JASAT ile birlikte olay yeri ve çevresinde yapılan detaylı araştırma ve istihbari çalışmalar sonucunda; hayvanları Bigadiç ilçesi Güvemçetmi mahallesinde ikamet eden D.U. isimli şahsın çaldığı aynı gün Balıkesir İl Merkezinde ikamet eden Ö.T. isimli şahsa (30.000) TL karşılığında sattığı ve aynı gün koyunların el değiştirerek tekrar Bandırma ilçesi Çavdır mahallesinde ikamet eden F.T. isimli şahsa satıldığı tespit edilmiştir. Çalınan küçükbaş hayvanların bulunması amacı ile görevlendirilen JASAT ekibi tarafından, 26.08.2022 tarihinde çalınan koyunlar F.T isimli şahsın hayvan ağılında bulunmuş ve Ş.D. isimli şahsa teşhis ettirilerek (37) adet küçükbaş hayvan sahibine eksiksiz olarak teslim edilmiştir.

Adli makamların talimatıyla olayla ilgili olarak D.U. , Ö.T. ve F.T. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2022, 14:01

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER