Kurum Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 

Kurum Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 

Vali Hasan Şıldak başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda kamu kurumlarınca vatandaşa ve hizmet alan tüm kesimlere sunulan hizmetlerin en iyi şekilde verilmesi, birliğin ve koordinasyonun sağlanması, yapılan ve planlanan çalışmaların görüşülmesi şeklinde birçok konu ele alındı. Kurumlar arası koordinasyonun çalışmalarda verimliliği ve hızı arttırdığını her fırsatta dile getiren Vali Şıldak, Balıkesir’in bu konuda çok şanslı olduğunu söyledi. 

Vatandaşa karşı güler yüzlü olma odaklı bir yönetim anlayışının benimsenmesi gerektiği vurgusu yapılan toplantıda yürütülen ve planlanan çalışmalar geniş çerçevede değerlendirildi. Bunların yanı sıra yazışma kurallarından sunumların hazırlanmasına, kamu çalışanlarının kılık kıyafetlerine özen göstermesine, hizmetlerin sunulmasında belli bir standart uygulanmasıyla birlikte devamlılığın sağlanmasının önemi gibi konular hakkında hatırlatmalarda bulunan Vali Şıldak “Alanda ne kadar çok olursanız o kadar çok çalışmalardan bilgi sahibi olursunuz. Alanda olduğunuzda ince nüanslarla karşılaşacaksınız ve bunların vatandaş nezdinde çok önemli olduğunu göreceksiniz. Ben ilçe ve mahalle ziyaretlerine çok önem veriyorum, özellikle bu ziyaretleri habersiz şekilde gerçekleştiriyorum. Kurum müdürlerimiz de en az haftada bir kez ilçede, alanda olmalı. Bizler yöneticiler olarak gidip görmeli, vatandaşla temas halinde olmalıyız. Görünür olmak çok önemli, görünür olmak çalışmanın kendisidir” şeklindeki sözleriyle devletin vatandaşla sürekli irtibat halinde olmasının önemine değindi. 

Katılımcıların kurumlarının sorumluluk alanlarındaki çalışmalarla ilgili bilgi verdiği toplantıya Vali Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Mustafa Çek, Gülihsan Yiğit, Şükrü Kara, İrfan Demiröz, Vali Yardımcısı Vekili ve Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ali Yıldız ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160